Profil og Kompetencer:                    

  Af natur er jeg nysgerrig på det som sker mellem mennesker. Jeg har en grundlæggende tro på, at alle mennesker er vigtige og vi hver især er unikke.
  At nuet er det eneste øjeblik, der findes, og det er vigtigt ikke, at miste det.

  Uddannelse:

  Jeg er eksamineret psykoterapeut og har en 4 ½ årig uddannelse som psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut i København www.psykoterapeutiskinstitut.dk
  Uddannelsen er blandt de første psykoterapeutuddannelser, der blev vurderet efter de ministerielt opstillede kvalitetskriterier for private psykoterapeut uddannelser.
  www.reflektor.nu

  Udover min psykoterapeut uddannelse har jeg:

  En Et årig familie orienteret alkoholuddannlese fra Sundhedsstyrelsen.

  En et årig uddannelse i Krop og Mindfulness, hos Grethe Rosenkvist.

  En sundhedsfaglig uddannelse som sygeplejerske.

  Min erfaring:

  Jeg er ansat som psykoterapeut, på Blå Kors Behandlingscenter i Taastrup og har erfaring i arbejdet med mennesker der har udviklet en afhængighed til alkohol.  Jeg har erfaring med  individuelle samtaler, gruppesamtaler, familie og par samtaler.  

  Jeg har været tilknyttet Kræftens Bekæmpelse i Kræftrådgivningen for  grupper af kvinder med en livstruende kræftsygdom.

  Jeg underviser i Krop og Mindfulness i Holbæk og starter nye hold i januar 2015.  Jeg har undervist under LOF i  Roskilde. Derudover underviser jeg også i Krop og Mindfulness i mit daglige arbejde.

  Jeg har en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske og jeg har mange års erfaring i arbejdet med mennesker, både som psykoterapeut og sygeplejerske.

  Jeg går løbende i supervision og tilfører ny viden gennem kurser og uddannelse..

  Jeg er medlem af Psykoterapeutisk Forening.